Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler"​​

Snerydning

Bjarne Hansen & Søn Transport A/S står hver vinter for ca. 40 procent af snerydningen i Gribskov Kommune. Her udfører vi snerydning og saltning af alt fra store veje, amtsveje og mindre villaveje med vores udstyrede lastbiler.

Snerydning for boligforeninger, virksomheder og institutioner

På samme måde har vi også mange boligforeninger og grundejerforeninger, der ønsker fællesarealer, torve, stier og parkeringspladser ryddet for sne for deres beboere, ligesom mange institutioner og virksomheder også gør brug af vores tilbud om snerydning og saltning.

Her tilbyder vi en fast aftale og snerydning og saltning foran indgangsarealer og på p-pladserne, således pladsen bliver tilgængelig og sikker for medarbejdere, der møder ind på arbejde, og forældre, der skal aflevere deres børn i institutionen

Priser på snerydning

Vi har udstyret i form af lastbiler og mindre traktorer til at rydde både fortove, store veje, mindre stier og hele parkeringspladser og torve.

Du er velkommen til at kontakte vognmand Keld Hansen på 40 85 92 05 eller kontoret på 48 31 84 75, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Lad os løse dit problem

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De er de bedste indenfor jordkørsel

Michael Burkal Hansen

​Læs flere her

Dejligt fleksible når man har brug for hjælp

Svend Svendsen

​Læs flere her

star star star star rating (1)

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 21 anmeldelser fra Facebook og Google

Hvem er vi

​Bjarne Hansen & ​Søn Transport A/S

CVR: 10120969

Kontakt

Vognmand mobil: 40 85 92 05

Kontor telefon: 48 31 84 75

Garanti

Gazelle prisen