"Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler"​​

Kontor:  48 31 84 75

Vognmand Keld Hansen:

40 85 92 05

Sten og grus leveres i hele Nordsjælland

Har du brug for hurtig levering og afhentning af materialer til dit næste byggeprojekt? Mangler du sten til indkørslen eller grus til bundsikring? Uanset hvad du skal bruge dine sten og dit grus til, så kan vi fra Bjarne Hansen & Søn i Græsted altid levere det hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

Hvad sælger og leverer vi?

Vi kan både stå for at sælge og levere produkter. Har du købt nogle materialer inden for sten og grus ved et byggemarked, så henter vi det gerne og leverer det direkte til den ønskede plads. Har du endnu ikke valgt noget, så kan vi også stå for både salg og levering af blandt andet:

  • ​Sand og grus
  • ​Granitskærver
  • ​Perlesten
  • ​Jord
  • ​Bundsikringssand stabilgrus
  • ​Kampesten

​Vi har altid de mest gængse typer af sten og grus på lager, og vi tilbyder salg direkte til levering i Gribskov, Nordsjælland og i hele Danmark eller til afhentning.

Hurtig levering af sten og grus

Når du vælger os til at levere dit sten og grus, får du altid en rettidig levering. Vi går meget op i vores kunders tilfredshed, og for at opnå en god tilfredshed sørger vi altid for at levere vores produkter til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Uanset om du blot mangler lidt granitskærver til bedet, eller om du har brug for et stort læs sand til dit næste byggeprojekt, så kan du trygt kontakte os.

Kontakt os omkring sten og grus

For mere information om vores leveringer og vores sten og grus eller for et uforpligtende tilbud bedes du kontakte vognmand Keld Hansen på mobil nummeret 40 85 92 05 eller kontoret på 48 31 84 75.

Lad os løse dit problem

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.7 / 5 stjerner ud fra mere end 25 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

​Bjarne Hansen &  ​Søn Transport A/S

CVR: 10120969

Kontakt

Vognmand mobil: 40 85 92 05

Kontor telefon: 48 31 84 75

Garanti

Gazelle prisen