Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler"​​

Kran, grab og anden krankørsel tilbydes af kranfirma

Ved Bjarne Hansen & Søn i Græsted har vi det moderne udstyr, der gør flytningen af forskellige materialer let for dig. Vi arbejder med kran og grab, og vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvornår har man brug for kran og grab?

Det er ikke kun erhverv, der har brug for kran og grab til arbejdet. Har man haft et byggeprojekt i gang også som privat, så er det nødvendigt at få leveret eller fjernet både materiale, affald og eventuelt også en container. Vi har topmoderne udstyr inden for vores arbejde med kran og grab, der gør at vi let og hurtigt kan få læsset alle dine materialer af eller på lastbilen.

I forbindelse med byggeprojekter er det specielt nødvendigt at anvende kran og grab. Vores kran har en rækkevidde på op til 40 meter og kan derfor løse stort set alle opgaver, alt efter dine behov.

Vi kan også med vores kran og grab stå for meget mere end blot løfteopgaver. Vi kan jævne en overflade med vores grab, og i forbindelse med dette kan vi anvende vores andre maskiner som for eksempel minigraver, rendegraver og andre gravemaskiner.

Arbejde udføres i hele landet

Vi er landsdækkende og står gerne for levering eller afhentning af materialer i Gribskov, Nordsjælland og hele Danmark. Vi står også gerne for at udleje containeren, hvis denne er nødvendig til dit byggeprojekt.

Uanset hvilken form for entreprenørarbejde du har brug for hjælp eller råd til, så kan du få meget mere information af vognmand Keld Hansen på mobil 40 85 92 05 eller ring til kontoret på telefon 48 31 84 75.

Lad os løse dit problem

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De er de bedste indenfor jordkørsel

Michael Burkal Hansen

​Læs flere her

Dejligt fleksible når man har brug for hjælp

Svend Svendsen

​Læs flere her

star star star star rating (1)

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 21 anmeldelser fra Facebook og Google

Hvem er vi

​Bjarne Hansen & ​Søn Transport A/S

CVR: 10120969

Kontakt

Vognmand mobil: 40 85 92 05

Kontor telefon: 48 31 84 75

Garanti

Gazelle prisen