Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler"​​

Asfalt

Hos Bjarne Hansen & Søn Tranport A/S udfører vi alle typer opgaver inden for asfalt.

Uanset om der skal repareres asfaltbelægninger på store amtsveje eller i grundejerforeningen, anlægges ny asfalt eller etableres vejkasser i kommunen, eller hvis der skal lægges ny indkørsel med asfalt i privat regi, så kan vi klare opgaven.

Vi klarer alt fra fundament til fortov

Med mere end tyve års erfaring på området og med vores dygtige medarbejdere og store ekspertise garanterer vi et kvalitetssikkert arbejde. Vi tager imod alle typer opgaver uanset omfang og står altid for den totale løsning fra start til slut.

Vi har mandskabet, kompetencerne og udstyret til at udføre alt i forbindelse med belægningen af asfalt. På den måde står vi både for eventuel opmåling, indledende terrænregulering for sikring af det helt rigtige fundament samt den endelige etablering af selve vejkassen og belægningen af asfalten.

Vi kan ligeledes stå for eventuel nedgravning af kabler og kloakrør, inden arbejdet påbegyndes, ligesom vi naturligvis også står for en eventuel etablering af kantsten, cykelsti og fortov i forbindelse med asfalteringen.

Konkurrencedygtige priser

Du er mere end velkommen til at kontakte vognmand Keld Hansen 40 85 92 05eller kontoret på 48 31 84 75 for et uforpligtende tilbud på asfaltering.

Lad os løse dit problem

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De er de bedste indenfor jordkørsel

Michael Burkal Hansen

​Læs flere her

Dejligt fleksible når man har brug for hjælp

Svend Svendsen

​Læs flere her

star star star star rating (1)

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 21 anmeldelser fra Facebook og Google

Hvem er vi

​Bjarne Hansen & ​Søn Transport A/S

CVR: 10120969

Kontakt

Vognmand mobil: 40 85 92 05

Kontor telefon: 48 31 84 75

Garanti

Gazelle prisen