Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler"​​

​Leverandør der også specialisere sig i flisebelægning

Står du og skal have lagt fliser? Så er vi hos Bjarne Hansen & Søn i Græsted klar til at levere dit stabilgrus, samt ligge den nye indkørsel.

Vi som virksomhed ser det som en fordel når man kan få et firma til at fuldføre et projekt end at der er mange firmaer der skal gøre det. Derfor kan du både gøre brug af os når du skal have sand eller grus til din nye indkørsel, og når du skal have lagt fliserne i indkørslen, da vi også gør os gerne står for flisebelægningen efterfølgende.

Flisebelægning til konkurrencedygtige priser

Udover at vi lægger grus og sand til flisebelægningen af indkørsler, så kan vi også tilbyde andre former for arbejde. Vi tilbyder f.eks. også at lægge grus til indkørsler, stier, stigange og meget mere.

Dette gør vi for det meste i forbindelse med nybyg/ tilbyg, ved f.eks. renovering af kloak. Og stadig til en god pris.​

Når det kommer til vores arbejde, er vi seriøse, grundige og effektive, da det betyder meget for os at kunden kan se på vores arbejde at vig lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare og gode aftaler.

Med mange års erfaring inden for både kørsel af grus og sand, samt flisebelægning er du sikret at vi udfører et godt arbejde, selvom arbejdet er gjort til gode og konkurrencedygtige priser.

Hvis du er klar på et godt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os

Er ved lægning af fliser eller en ny indkørsel eller terrasse du skal bruge os, så er du velkommen til at kontakte vores vognmand Keld Hansen på mobilnummeret 40 85 92 05 eller ringe til vores kontor på 48 31 84 75. Du kan også skrive til os på e-mail info.bjarnehansenogson@gmail.com.​

Lad os løse dit problem

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De er de bedste indenfor jordkørsel

Michael Burkal Hansen

​Læs flere her

Dejligt fleksible når man har brug for hjælp

Svend Svendsen

​Læs flere her

star star star star rating (1)

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 21 anmeldelser fra Facebook og Google

Hvem er vi

​Bjarne Hansen & ​Søn Transport A/S

CVR: 10120969

Kontakt

Vognmand mobil: 40 85 92 05

Kontor telefon: 48 31 84 75

Garanti

Gazelle prisen