Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler"​​

​Sanering af haver og parkanlæg

​Bjarne Hansen & Søn Transport A/S er din professionelle samarbejdspartner inden for forbedring, omlægning og nyanlæg af haver og parkanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vi udfører alt i forbindelse med sanering af haver og har både private husejere, bolig- og grundejerforeninger, institutioner, virksomheder og kommunale instanser på referencelisten.

Skal haven moderniseres og leve op til familiens behov? Skal den kommunale park fornys med nye beplantninger og stier? Skal skovbørnehavens udendørsareal totalrenoveres? Uanset hvilken opgave, I står overfor, så kan vi klare den. Vi har det rette mandskab og det rette udstyr til at tage hånd om selv de mest omfangsrige projekter - og vi står for det hele fra start til slut.

Det betyder, at vi kan stå for rydningen af den gamle have med opgravning af eventuelle træer, buske og flisearealer, og beplantning af den nye have med træer, buske, planter, terrasser og stier.

Altid et smukt resultat

Vi har gravemaskiner fra 800 kg til 21 tons og kan derfor varetager opgaver og arealer i alle størrelsesordner, og med en dygtig, erfaren og kvalitetsbevidst anlægsgartner ansat i virksomheden kan vi garantere et smukt resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt gerne vognmand Keld Hansen på 40 85 92 05 eller kontoret på telefon 48 31 84 75 for et uforpligtende tilbud.

Lad os løse dit problem

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De er de bedste indenfor jordkørsel

Michael Burkal Hansen

​Læs flere her

Dejligt fleksible når man har brug for hjælp

Svend Svendsen

​Læs flere her

star star star star rating (1)

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 21 anmeldelser fra Facebook og Google

Hvem er vi

​Bjarne Hansen & ​Søn Transport A/S

CVR: 10120969

Kontakt

Vognmand mobil: 40 85 92 05

Kontor telefon: 48 31 84 75

Garanti

Gazelle prisen